klasfoto groep 2
juf Liesbeth en juf Elien

juf Liesbeth en juf Elien

Welkom in de uiltjesklas!

Juf Liesbeth en juf Elien nemen de kinderen samen met Uil op sleeptouw doorheen het schooljaar. We groeien op heel wat vlakken! Samen op weg naar zelfstandigheid… Het welbevinden is erg belangrijk… als je je goed in je vel voelt, dan kun je tot leren komen.

In het tweede leerjaar gaan we aan de slag met de getallen tot 100. We leren nog beter lezen en correcter schrijven… met hoofdletters waar nodig! Onze dagplanning staat op het takenbord,… zo weten we wat er ons die dag te doen staat en kunnen we makkelijk afvinken wat klaar is.

Tijdens ons projectwerk gaan we aan de slag om meer bij te leren over de wereld om ons heen. Op regelmatige basis trekken we erop uit. Want zeg nu zelf? Hoe kan je beter leren dan door ervaringen opdoen en dingen uitproberen? Natuurlijk gaan we tijdens de projecten, ook creatief aan de slag met verf, klei, drama, muziek,… Een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van de kinderen.

Aan de hand van onze 9 superhelden staat het talent en welbevinden steeds centraal.